Office Christmas Party

Recomandare de film: Office Christmas Party

Mi-a placut faptul ca scenariul este simplu si urmareste un singur fir, iar asta pare sa fie reteta succesului atunci cand vorbim despre filmele de comedie. Dupa cum am spus si mai sus, actiunea Office Christmas Party se invarte in jurul rivalitatii dintre Clay si Carol si a petrecerii pe care o da Clay in una dintre filialele firmei unde sora sa este CEO.

Office Christmas Party

Avem parte si de mici povesti de dragoste intre angajati, o tipa de la HR putin sarita de pe fix foarte rau care incearca sa impiedice in orice fel relatiile intre colegii de munca si reuseste… pana intr-un punct. Si sa nu uitam de baiatul de la IT care are o iubita imaginara, dar nu prea imaginara. Dar de baiatul de la IT nu vreau sa comentez nimic ca poate se supara imaginar pe mine si am auzit ca nu e bine sa te iei de tipul de la IT.

Per total, este un film de Craciun putin mai diferit in sensul ca accentul nu se pune pe Mos Craciun, ci pe atmosfera care se creaza la locul de munca in perioada Craciunului si reuseste totodata sa iti induca o comparatie in anumite momente intre oamenii care abia asteapta Craciunul si cei care si-ar dori un concediu in zilele de Secret Santa ca sa nu aiba vreo legatura cu colegii. Dar cum Craciunul este despre armonie si iubire, toti incearca sa coexiste si sa nu se omoare unul pe altul, oare vor reusi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*