laptisor matca par

Laptisorul de matca: beneficii pentru tratamentul si ingrijirea parului

S-ar putea sa fiti surprinsi sa stiti ca a utiliza laptisor de matca pentru par, ca tratament si ingrijire, s-a dovedit deja a fi un proces eficient pentru multe persoane. Puterea acestei substante pentru par depaseste chiar si celelalte produse scumpe din comert. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa ignorati utilizarea acestui laptisor de matca daca doriti sa aveti un par sanatos.

Stiati ca cauza principala a deteriorarii parului consta in utilizarea unor produse chimice dure care promit un par sanatos? O alta cauza comuna de deteriorare a parului este folosirea excesiva a instrumentelor de coafare. Ca urmare, firele de par deteriorate vor necesita substante nutritive esentiale care pot fi furnizate de laptisorul de matca.

Laptisorul de matca este un produs complet, ce contine vitamine si minerale, oferind parului o „hidratare” adecvata si eliminand uscaciunea. Acest lucru va va deschide foliculii blocati ai parului, permitandu-le sa absoarba mai multi nutrienti furnizati de compusii laptisorului de matca. In aceste substante nutritive se afla proteinele si aminoacizii care pot intineri scalpul si pot ajuta la repararea parului deteriorat.

Iata ce rezultate uimitoare puteti obtine daca folositi laptisor de matca pentru tratamentul si ingrijirea parului:

1. Deblocati foliculii de par

Parul uscat este rezultatul foliculilor de par blocati. Dupa cum s-a mentionat mai sus, utilizarea laptisorului de matca poate debloca acesti foliculi, permitandu-le sa absoarba nutrientii necesari. Odata ce acest lucru se intampla, se poate observa o crestere mai rapida a parului sanatos, puternic si moale.

2. Intineriti scalpul si reparati tesuturile deteriorate ale parului

Scalpul deteriorat si tesuturile parului sunt principala cauza a cresterii parului intr-un ritm lent sau a caderii parului. Din fericire, laptisorul de matca este capabil sa opreasca caderea parului.

3. Pastrati parul hidratat

Daca aveti parul uscat, care se rupe usor, atunci supliemntele cu laptisor de matca reprezinta leacul perfect pentru acest tip de afectiune. Rezultatul va fi un par sanatos si hidratat. In plus, parul va creste usor si va deveni mai gros, facandu-l mai rezistent la rupere.

4. Neutralizati radicalii liberi de pe par

Majoritatea alimentelor naturale contin antioxidanti care lupta si neutralizeaza radicalii liberi daunatori din corpul dumneavoastra. Laptisorul de matca contine, de asemenea, astfel de nutrienti, dar spre deosebire de alte alimente, este atat de puternic incat poate ajunge si neutraliza radicalii liberi de pe par.

Parul deteriorat poate fi tratat si ingrijit prin administrarea de capsule sau suplimente de laptisor de matca. Rezultatele cercetarilor arata ca aceasta substanta naturala contine vitamine si substante nutritive extrem de ridicate. In continutul specific al acestor vitamine regasim aminoacizi si mineralele care va hranesc parul. De asemenea, in laptisorul de matca regasim Vitamina B-5 sau „acidul pantotenic” care impiedica albirea prematura a parului.

Majoritatea persoanelor care sufera de caderea parului au insuficienta cheratina in corp. Astfel, aceasta proteina fibroasa trebuie stimulata, iar laptisorul de matca este capabil sa faca asta. Laptisorul de matca contine de fapt o vitamina din complexul B cunoscuta sub numele de „biotina”. Acest tip de vitamina poate ajuta la producerea cheratinei. 

Pe langa biotina se afla acidul folic si inozitolul. Acidul folic este cel responsabil pentru regenerarea parului. Inozitolul este un alt tip de vitamina importanta pentru cresterea parului. Datorita suplimentelor de laptisor de matca, toate aceste elemente se vor regasi, din nou in organism, iar parul va fi frumos si sanataos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*