Cele mai tari seriale de comedie ale momentului pe Netflix

Cele mai tari seriale de comedie ale momentului pe Netflix

Serialele de comedie dau dependenta, daca ar fi sa ne luam dupa numarul celor care urmaresc cu sufletul la gura acest tip de productii TV.  Si pentru ca Netflix face parte din viata de zi cu zi a multora, iata care sunt serialele de comedie difuzate pe aceasta retea, ce nu trebuie ratate.

BoJack Horseman

BoJack Horseman este un serial care a fost aspru criticat insa sunt multi care spun ca aceasta productie este clar subestimata. Personajul principal al serialului este un cal, iar actiunea se desfasoara intr-o lume paralela, unde oamenii si animalele antropomorfe vietuiesc impreuna. In sezonul 1, protagonistul, BoJack se lupta sa-si relanseze cariera scriind o memorie cu ajutorul unui amic care scrie despre fantome.

Master of None

Master of None este un alt serial criticat, care insa a fost recompensat cu trei premii Emmy si un Glob de Aur, pe langa alte numeroase distinctii. In centrul serialului se afla Dev, un persoanj din generatia millenials care traieste in New York unde incearca sa isi relanseze cariera ca actor si sa isi refaca viata amoroasa. Serialul are charm, umor din plin, dar si multa emotie.

One Day at a Time

One Day at a Time este un remake al seriei cu acelasi nume, din anii 70. Actiunea se petrece in jurul unei familii cubano-americane. O mama singura si cei trei copii, impreuna cu bunica cubaneza, traiesc sub acelasi acoperis. Si in ciuda faptului ca este un serial de comedie, aceasta productie TV abordeaza teme extrem de importante precum imigratia, sexismul, problemele psihice si rasismul.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt este unul dintre cele mai apreciate seriale ale momentului pe Netflix. Atunci cand o femeie este salvata de membrii unui cult religios si aterizeaza in New York, aceasta va trebui sa razbata intr-o lume in care nici nu credea ca poate exista. Decisa sa nu pozeze nicio secunda in victima, Kimmy adopta o atitudine pozitiva si decide sa isi ia viata de la capat.

Grace and Frankie

Grace and Frankie este serialul care spune povestea a doua femei in varsta care fac orice pentru a trai viata din plin. Si cand cele doua personaje sunt interpretate de Jane Fonda si Lily Tomlin stii ca te afli in fata unui serial de neratat. Grace si Frankie ajung sa se imprieteneasca dupa ce sotii lor le anunta ca sunt indragostiti si urmeaza sa se casatoreasca. Cele doua sunt nevoite sa locuiasca impreuna si se ajuta reciproc sa treaca peste aceasta veste surprinzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*