Cadouri Secret Santa

Cadouri Secret Santa | 10 idei

A avea idei potrivite de cadouri pentru Secret Santa nu este tocmai ușor. Deseori, astfel de cadouri se oferă la birou și nu întotdeauna cunoști preferințele și hobby-urile fiecărui coleg în parte. Pentru a nu risca să cumperi din nou un fular sau o cană, te apucă seara căutând pe internet ce cadouri poți oferi de Secret Santa.

Află că ai ajuns în locul potrivit deoarece în acest articol îți vom oferi 10 idei de cadouri cu care nu ai cum să dai greș de Secret Santa. Înainte de a porni șirul ideilor, vom începe prin a expune metodele de găsire a cadoului ideal. Nu există o rețetă prin care să puteți pur și simplu privi o vitrină și să vă dați seama ce i s-ar potrivi cuiva sau nu. Este nevoie de puțin efort din partea voastră, simpla achiziționare cadoului nefiind de ajuns.

Important de menționat este faptul că pentru a găsi un cadou ar trebui mai întâi să încerci măcar să cunoști persoana căreia i-l vei oferi. Nu îți cere nimeni să îi cunoști mărimea la pantofi, dar ce preferă să mănânce, ori să îmbrace sunt lucruri pe care le poți observa zilnic la birou. De asemenea, poți oricând apela la sfaturile colegilor. Află ce au oferit ei anii trecuți pentru a nu risca să te repeți cu vreun cadou.

Cadouri de Secret Santa pentru femei

Cadouri pentru femeile îndrăgostite de make-up

În funcție de bugetul disponibil, poți achiziționa o paletă de farduri, un set cu produse travel size sau chiar o serie de produse special lansate cu ocazia Crăciunului precum seturi pentru manichiură, machiaj sau îngrijire, toate frumos ambalate și decorate.

Un voucher de reducere la magazinul favorit

Cu toții știm că femeile adoră cumpărăturile. Dacă nu ești sigur ce cadou să iei, poți oricând alege un voucher de reducere pentru un magazine de haine, frumusețe, sau chiar la un salon de coafură. În acest fel, persoana este liberă să folosească oricum își dorește cadoul.

Bijuterii prețioase

Dacă persoana căreia îi oferi cadou este specială pentru tine, află că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Nu exagera! Alege o brățară sau un lănțișor cu un pandantiv delicat, versatil și feminin. Te vei umple de bucurie când o vei vedea purtându-l!

Dulciuri, dulciuri și iar dulciuri

Indiferent de vârstă, femeilor le-a plăcut din totdeauna să primească dulciuri. Poți achiziționa un advent calendar cu diverse sortimente de ciocolată, ori poți crea chiar tu o cutie personalizată cu dulciurile favorite și decorate în straie de sărbătoare.

Jucării de pluș

Tot la categoria de copilărisme intră și jucăriile de plus. O femeie va aprecia întotdeauna o jucărie pufoasă, colorată și zâmbăreață. Deși pare o idee de cadou banală, funcționează foarte bine de la inventarea plușurilor încoace.

Cadouri de Secret Santa pentru bărbați

Set de îngrijire pentru barbă

Banalele seturi de îngrijire cu gel de duș și deodorant au fost înlocuite cu cele rafinate și elegante cu produse dedicate îngrjirii părului facial. Un astfel de set conține uleiuri speciale, pomezi și ustensile benefice îngrijirii bărbii.

Un voucher cu o experiență inedită

Deoarece bărbaților le place să încerce lucruri noi și să simtă adrenalina, poți încerca să le achiziționezi un voucher de aventură. Poți opta între scufundări, salt cu parașuta, zbor cu planorul și multe alte experiențe inedite.

Tricou cu trupa favorită

Dacă bărbatul căruia trebuie să îi oferi cadou de Secret Santa este un fan înrăit al unei trupe rock, cu siguranță va aprecia un triocou cu artiștii favoriți. Asigură-te că achiziționezi tricoul de pe site-ul oficial al trupei, ori de la retailerii autorizați.

Gadgets

Bărbații sunt îndrăgostiți de gadget-uri. Dacă știi că are un telefon de o anumită marcă, un aparat foto sau o dronă, caută accesoriile potrivite. Documentează-te pe site-urile de specialitate și achiziționează lentile, o geantă sau chiar o pereche de căști profesionale.

O băutură scumpă

Pentru bărbații cărora le place să savureze un pahar de vin alături de o masa copioasă, o sticlă de băutură rafinată ar putea reprezenta cea mai bună idee de cadou. Interesează-te dacă prefer lichior, whisky sau băuturi tradiționale și alege-o pe cea cu ambalaj special de Crăciun.

În final, vă recomandăm cea mai simplă metodă de a afla ce își dorește cineva de Crăciun: pur și simplu întreabă! Există diferite site-uri unde vă puteți face cont gratuit pentru a alcătui o listă de Secret Santa cu dorințele fiecăruia. În acest fel, fiecare participant își poate nota preferințele în mod anonim și toată lumea va avea idei de cadouri de Secret Santa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*