o viață bună punct ro prezentare

Bine ai venit pe o viață bună punct ro

Când spunem o viață bună ne gândim la un număr aproape nelimitat de posibilități și fiecare are propria lui definiție în minte.

Noi, când spunem o viață bună, ne gândim la stabilitate financiară și la posibilitatea de a face ce ne place fără să sacrificăm din confortul vieții cotidiene. Asta înseamnă să păstrăm un echilibru între vacanțe, job, evenimente și scrisul pe blog. Toate se completează între ele și prea mult sau prea puțin din una ar strica acest echilibru.

Articolele de pe blog vor acoperi o varietate de subiecte, de la educație financiară, la recomandări de cărți și ghiduri despre cum să-ți amenajezi casa și să ai grijă de grădină.

De asemenea, un trai bun presupune și a locui într-un loc care să-ți dea energie după o zi aglomerată de muncă sau după un zbor lung cu avionul. De aici a venit și ideea cu articolele despre amenajarea casei. Până la urmă, pe lângă job, casa este locul unde petreci cel mai mult timp și ai face bine să-l petreci cum trebuie. Ideea de la care plecăm este că orice spațiu, indiferent de cât de mic sau cât de mare este, poate fi amenajat astfel încât să-ți ofere ceea ce ai nevoie pentru a te simți bine acolo.

Cât despre educația financiară, studiile recente arată că România nu stă deloc bine la acest capitol. Din păcate, școala nu oferă cunoștinețele necesare, iar românii se confruntă la maturitate cu lacune imense când sunt puși în fața unui contract (fie el de angajare), unui credit la bancă, sau chiar a unei facturi de utilități. Tocmai de aceea, ne-am propus să abordăm în detaliu acest subiect, prin articole informative prin care să explicăm faptul că educația financiară înseamnă mult mai mult decât existența acelor bani pentru “zile negre.” Astfel, dorim să vă încurajăm să fiți chibzuiți cu cheltuielile pentru ca în timp să vă permiteți vacanța la care visați de mult timp.

Cărțile nu fac parte din viața oricui și asta nu e o problemă. Există multe variante precum audiobooks, articole, vloguri și diverse alte medii de unde poți lua informații asemănătoare cu cele din cărți. Cu toate astea, sunt mulți care preferă să citească dintr-o carte dimineța în metrou sau seara înainte de culcare. Pentru ei vom face liste de cărți din diferite domenii care merită citite și din care pot deprinde informații interesante. Ca un fact, nici la capitolul citit nu stăm prea bine față de alte țări europene.

viata buna punct ro prezentare

Pe lângă subiectele prezentate mai sus vom scrie și despre multe altele în funcție de cum avem inspirație și despre ce subiecte noi mai apar. Ideea de bază pentru toate articole va fi aceea că înainte de publicare ne vom gândi dacă aduce un plus de valoare în viața cititorului și abia după ce răspunsul va fi da vom apăsa publish. 

Acestea fiind spuse, sper că articolul acesta te-a convins să accesezi și în perioade ce urmează o viață bună punct ro și să stai aproape de proiectul nostru. Ne dorim să fim o comunitate și eventual să dezbatem diferite idei în comentarii, astfel comunicarea să fie și de la tine către noi, nu doar într-un singur sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*